Извлек (тинктура) от пчелен подмор (зимен) - 30 мл

  • Марка: "Магическо биле" ЕООД

Извлек (тинктура) от пчелен подмор (зимен) - 30 мл

Концентриран екстракт!

100% натурален и ръчно направен продукт!

Произведено и пакетирано за Онлайн магазин "Магическо биле" по заявка!

Състав: 40% алкохол (водка) и зимен подмор (естествена смърт на пчелите през месец февруари - Телата на пчелите съдържат в слюнчените си хипофарингиални жлези пчелно млечице, в медовите си гушки - нектар, ферментирал в мед, в средното си черво - цветен прашец и лактобацили, а в отровните си жлези - пчелна отрова. Тялото им е покрито с азотсъдържащия полизахарид хитин, изграден от хитозан, хепарин и хепариноиди. Мускулатурата им е богата на белтъци, полипептиди, аминокиселини и ензими, вътрешните им органи - също, а мастното им тяло - на незаменими мастни киселини (Омега 3 - 6 - 9) и на прочутия в козметиката Q10. Освен това, пчелите са единствените живи същества, повърхността на тялото на които е стерилна поради действието на пчелния клей и пчелния прашец.).

Приложение: за профилактика на много заболявания и общото укрепване на организма, за повишаването на умствената и физическата работоспособност при възстановяване след заболявания и операции, при работа или живеене в неблагоприятни екологически условия, за забавянето на процесите на стареенето, за повишаване на имунните сили на организма, също така и за подобряването и укрепването на стените на кръвоносните съдове.

Също така нормализира кръвното налягане, помага при бъбречни заболявания, при проблеми със сърцето, при заболявания на пикочно - половата система, при импотентност, фригидност и безплодие, при онкологични заболявания, успешно изчиства тялото от вируси, бактерии и гъбички, прочиства организма от токсини, нормализират обменните процеси, има антиоксидантно действие, ускорява регенеративните процеси, помага при различни заболявания на скалпа, при алергични и кожни заболявания, изчиства черния дроб, стомаха, червата и кръвта.

Пчелният подмор е доказал лечебните си свойства при панкреатит, заболявания на стомашно -чревния тракт, диабет, сърдечно - съдови заболявания, лимфна система, катаракта, глаукома, мозъчни съдове, алергии, астма, кисти, полипи, заболявания на опорно - двигателния апарат, ставите.

Заболяванията на щитовидната жлеза се лекуват успешно (независимо от това дали съдържанието на йод е увеличено или понижено), щитовидната жлеза се връща в норма!

Разклатете преди употреба!

Прием: за профилактика - всяка сутрин след ставане преди хранене по 5 капки в сок и вечер преди лягане след хранене - отново 5 капки.

Приемът се прилага в рамките на шест месеца.

Прави се почивка на всеки три месеца - по една седмица!

 

Като консултант – фитотерапевт уточнявам, че за всяко едно заболяване е необходимо да се направи консултация и едва тогава да се препоръчва прием за лечение!

Лечението в зависимост от заболяването се провежда през цялата година с периодични прекъсвания.

ВАЖНО!!!
ДА се провери дали лицето няма алергии към пчелните продукти!

Да се съхранява на недостъпно за деца място.
Съхранение: На хладно и сухо място.
НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!

Противопоказания: Индивидуална непоносимост.

Бъдете здрави!

 Из Сборник "...от старите тефтери на дядо...и нещо от мен" Елионора Недялкова

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!