Билкова настойка от Бял имел (Viscum album L.) - 30 мл

  • Марка: "Магическо биле" ЕООД

Билкова настойка от Бял имел (Viscum album L.)

Концентриран билков екстракт!

100% натурален продукт!

Прилага се : за обогатяването на организма с калций, важен за костната система, регулира кръвното налягане (при хипертоници и хипотоници) и подобрява сърдечното здраве, помага при хормонален дисбаланас при жените в периода малко преди и след настъпване на менопауза, премахва нарушенията в метаболизма, използва се за лечение на атеросклероза и епилепсия. Подобрява кръвообращението и ензимната функция на панкреаса. Те също така помагат при склеротични промени, сърдечна недостатъчност и онкологични диагнози.

Билковата настойка се прилага при нередовна менструация, бъбречни заболявания, стерилитет при жените, бронхиална астма, нервни разстройства, изблици на паника и безпокойство, бронхиална астма, световъртеж, нарушено равновесие, безсъние, главоболие.

Белият имел има и кръвоспиращо и съсирващо действие, заради което се използва при обилна и продължителна менструация, кървящи хемороиди, кръв от носа.

Начин на употреба: следвайте указанието на опаковката!

Съгласно Регламент на ЕП и Директива 2000/13/ЕО е забранено да се споменават лечебните свойства на всички билки и билкови продукти!

Противопоказания: Индивидуална непоносимост.
Бъдете здрави!

Да се съхранява на недостъпно за деца място.
Съхранение: На хладно и сухо място.
НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!

 
Из Сборник "...от старите тефтери на дядо...и нещо от мен" Елионора Недялкова

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!