Билков маслен извлек от невен цвят - 200 мл (по заявка)

  • Марка: "Магическо биле" ЕООД

Билков маслен извлек с Невен

100% натурален и ръчно направен продукт!

Произведено и пакетирано за Онлайн магазин "Магическо биле" по заявка!

Масленият извлек от Невен придава мекота и еластичност на кожата. Съдържа флавоноиди, естествени антиоксиданти, които предпазват от клетъчна дегенерация на кожата. Успокоява изгаряния на кожата в резултат на излагане на слънце или от механично изгаряне.

С регенериращ и успокояващ ефект върху кожата. Подходящ за суха, деликатна, чувствителна кожа, неподдържана, напукана.

Помага при охлузвания, порязвания и по-леки наранявания на кожата. Златистата течност успокоява при ухапване от насекоми и се използва следоперативно за третиране на белези.

Невенът е ненадминат лечител при изгаряния (ако изгарянето е тежко, първо се консултирайте с лекар!). Може да се използва като масажно масло или дълбоко подхранваща терапия за суха кожа. Жабурене с маслото всяка сутрин се отразява много добре на устната кухина. 

По време на бременност е добра грижа за зоните, застрашени от поява на стрии. Ако не добавите етерични масла, то е подходящо и за периода на бременността, и за първите месеци живот с новороденото.

Когато бебето се роди неговата кожа може да се самоподдържа и без козметика. Но ако все пак решите да използвате такава при масажи или след баня, чистите масла са много добър избор. 

Масленият извлек с невен е нежна и безвредна грижа. При проблеми в областта на пелените комбинация между маслото и въздушни бани бързо успокоява и възстановява кожата.

Начин на употреба: следвайте указанието на опаковката!

Съгласно Регламент на ЕП и Директива 2000/13/ЕО е забранено да се споменават лечебните свойства на всички билки и билкови продукти!

Противопоказания: Индивидуална непоносимост.
Бъдете здрави!

Да се съхранява на недостъпно за деца място.
Съхранение: На хладно и сухо място.
НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!

 
Из Сборник "...от старите тефтери на дядо...и нещо от мен" Елионора Недялкова
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!